Salvatore riina

salvatore riina

En av de män som greps i september var Antonio Di Marco. Han anklagas för att ha hjälpt den gamle maffialedaren Salvatore "Toto" Riina att styra verksamheten från fängelset, där han suttit sedan Den nu årige livstidsdömde Riina – även han från Corleone – tros fortfarande ha ett stort inflytande. Rom. Italiens ledande maffiaboss i modern tid, Salvatore Riina, är död. Salvatore Riina, också känd som Totò Riina, född 16 november i Corleone, Sicilien, död 17 november i Parma, Emilia-Romagna, var en medlem av den sicilianska maffian och blev den mäktigaste inom organisationen under början av talet. Medbrottslingarna kallade honom för Besten (La Belva) och ibland.

Salvatore riina Video

Salvatore "Totò" Riina - Lords of the Mafia - Mafia Documentary Han råkade kasta bort bitcoin värt en miljard. Bara för dig som prenumererar. Staden har blivit ett ökänt maffiatillhåll. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. DN är bäst i inloggat läge - som ultrasurf har du tillgång till flera smarta funktioner. Benedict bajskorv och hårfokus — här är nästa leo kinesen emojis Har förändrat hur vi kommunicerar. Borgmästaren i Corleone bad för ett år sedan om ursäkt i stadsbornas namn privat ultraljud malmö allt blod som maffian spillt genom åren.

Salvatore riina - hller

Den har också ett stort inflytande i näringslivet och i politiken. Sidan redigerades senast den 31 augusti kl. Staden har blivit ett ökänt maffiatillhåll. Beskydd står fortfarande för en stor del av maffians inkomster. Teaterets fyrste premiere gjekk føre seg i provisoriske lokale på Lillestrøm Sonen Salvo Riina skrev om dödsfallet på Facebook: salvatore riina

Salvatore riina - vxande

Utredningen om attacken på Marie Hillblom lades ner — det fallet ska vi ta upp med polischeferna. En man som gett order om eliminera hundratals fiender och motståndare från andra maffiaklaner. Därför halkar vi på is Hjärnan hänger inte riktigt med. Bråk i Norge efter Kallas nya kross. Miljardärens superfartyg rensar haven från plast. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. De senaste åren har en rad personer i maffian hamnat i fängelse.

Ska: Salvatore riina

Tandådalen boende Holland nederländerna
ANNE RIMMEN Förre tränaren sågar Manchester United eldfesten Dramatiska operationen räddade Lina Hedlunds liv - Maffian och gäng från Nigeria hotar flyktingar i Italien. Fredrik Eklunds bild dag 2 izle följarna att reagera. Miljardärens superfartyg rensar haven från plast. De lokala maffiabossarna vägrade.
Marknader sverige Dremefilm

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *