Hammarkullen göteborg

hammarkullen göteborg

Göteborg Under helgen har polisen utsatts för stenkastning och brandbomber i Hammarkullen. Enligt områdeschef Ulf Merlander handlar det om brottslingar som vill skydda sin narkotikaförsäljning. – Vi tycker inte att det är någon social oro. Det är kriminella som inte är nöjda med den polisiära närvaron. Vårt utvecklingsarbete i Hammarkullen. Till toppen. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Huvudkontor: Engelbrektsgatan 69, Göteborg. Telefon: 50 00 (Mån-fre kl ) Epost: [email protected] Postadress: Box 21 Göteborg. edelsmeden.info: Sommaren arrangerade vi på Urban Konst gatukonstfestivalen Hammarkullen Urban Art, tillsammans med Hammarkullen Sju konstnärer från Mexiko, Chile, Spanien och Sverige bodde under festivalperioden i Hammarkullen, bekantade sig med området och skapade därefter storskaliga konstverk i stadsdelen.

Hammarkullen göteborg Video

Tram arriving at Hammarkullen in Gothenburg Poesi ger liv i ord. Vid midnatt lyckades polisen få kontroll över situationen. Även en bil och soptunnor sattes i brand. Förr fanns det poliser som fanns i samma stadsdel jämt — då var det mycket lugnare. Den finns till youjızz med i hur du pratar. hammarkullen göteborg

Hammarkullen göteborg - senare

Sandeslätt Pete, tel 52 34 — telefontid, vardagar kl. Där finns bibliotek , badhus med gym Hammarbadet , fritidsgård Mixgården , köttbutik, frisersalong , bankomat och en mindre livsmedelsaffär, samt Centrumbutiken där postärenden kan skötas. I början av november hålls en stor final där alla vinnare ställs mot varandra. Bredfjällskolan , lågstadium , Hammarkullsskolan lågstadium och Nytorpskolan mellan- och högstadium. På Hammarkulletorget och Sandeslätt finns sopnedkast i varje trapphus. Under talet och talet huserade många rock- och punkband i "Föreningen Ljudet" under Hammarbadet. Bostadsbolaget har beslutat om nya hyror för för fordonsplatser.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *