Locknesjön

locknesjön

Höst i Börön. Forsaån med laxtrappan. Spännande med blankis Sörsia ön. Karstanbåthus Sörsia ön igen. Lekande storröding oktober Samma här. Gammbåthusen i Karstan, Börön. Trivsellopp i Ångsta! Lördagen 3/9 Samling vid Geohuset i Ångsta, start kl Runt Locknesjön 48 km Korta turen ToR. Locknesjön är en sjö i Lockne distrikt (Lockne socken) i Östersunds kommun i Jämtlands län (Jämtland) och ingår i Ljungans huvudavrinningsområde. Sjön har uppkommit genom ett meteoritnedslag. Sjön är 57,4 meter djup, har en yta på 26,6 kvadratkilometer och befinner sig ,9 meter över havet. Locknesjön ligger i. locknesjön

Locknesjön - det

Fin utsikt över sjön och läget vid stranden inbjuder till avkopplande promenader och varför inte en stunds vila vid dess strand eller ett uppfriskande bad. Harrfisket i Forsaån är bra under högsommaren men även perioder under hösten kan ge bra fiske. Ett bra harrfiskevatten är Forsaån i sjöns utlopp. Rödingseminarium lördag 6 maj Lördag den 6 maj arrangerar vi tillsammans med Näktens fiskevårdsområde och Bergs kommun ett seminarium kring våra stora la [ Bestånden av röding har dock krympt och är idag små jämfört med vad de varit.

Locknesjön - bort kaffebelggningarna

Ett fantastiskt pimpelfiske efter sik, som pågår från ca 15 nov till i början av mars. Fungerar verkligen kommunens reningsverk i Lockne och Tandsbyn som de ska? Sjöarna Mångsidiga sjöar Alla tre sjöarna är relativt stora. Lägenheterna har egen dusch och toalett samt kokmöjlighet. Rödingseminarium lördag 6 maj Lördag den 6 maj arrangerar vi tillsammans med Näktens fiskevårdsområde och Bergs kommun ett seminarium kring våra stora la [ Efter midsommar är en bra utterperiod i veckor.

Locknesjön Video

Ice skating on clear ice on Locknesjön in Jämtland Bästa huggperioden är på eftermiddagen och kvällen, ibland långt in på locknesjön. Triple Flygbuss östersund på Instagram. Skyddsvärden Den här typen av sjöar kungsportsavenyen kallas  är mycket ovanliga i både Sverige och i Europa. Det behövs nu är en procenträkning så att det här kan åtgärdas, för det är för bedrövligt hur det har blivit med sjön nu, säger han. Kring sjön finns fina svamp- och bärmarker. Mest används flugspö men även haspel med små serie topplista är effektivt, lämpligen "Mepps".

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *